Efter att resor eller resurser har valts kommer man nu till en bokningsvy som visar all bokningsinformation i en och samma vy.

Informationen i bokningsvyn är uppdelad i segment och är förifylld med information från de aktuella valen samt den sist gjorda bokningen.

Genom att klicka på valfritt segment

1. visas fördjupad information rörande resor, resurser, resenärer, kontering och syfte

2. möjliggörs ändringar av bokningsuppgifter

Öppnade fält stängs genom att man klickar på det.

Gröna segment är klara för bokning/köp

Röda segment måste kompletteras

Gråa segment innehåller bara information

Resor

Under resor kan du välja biljettyp för kollektivtrafikresor. Om det finns koppling till Smart Resenär kan biljetter köpas via dom (default)  och om kollektivtrafikkort finns inlagda kan dom bokas.

Kontering

Om det efterfrågas ytterligare konteringsinformation får man skapa en kontosträng som sparas till efterkommande bokningar.

Detta görs genom att klicka på "Ny kontosträng"

Då öppnas ett fönster som man lägger in en ny kontosträng i.

Syfte

Om syfte måste anges skrivs det in i fältet.

Om man inte ska ändra något eller när ändringar är gjorda klickar man på  "Boka/Köp/Registrera" knappen längst ner.