Genom att koppla en extern resurs ID (exempelvis ett poolID i Sunfleet ) till en intern resurs kan en extern resurs visas som en intern resurs. Exempelvis används Sunfleets hårdvara för att låsa upp en leasingbil i Lund och då vill vi inte visa Sunfleets logga för den bilen.

Koppla att externt ID till en intern resurs

1. Gå in i Adminläget (klicka på admin menyn under profilnamnet)

2.  Välj huvudavdelning

3. Gå till Externa garage

4. Klicka på Skapa externt garage

5. Ange Externt ID (exempevis pool-ID i Sunfleet)

6. Klicka på Hämta garage

- Då hämtas info från den externa leverantören

7. Kryssa i rutan "Hierarkisk" så att alla underliggande grupper kommer åt den

8. Klicka inte på Skapa plats (används inte här)

9 Klicka på Spara

Nu visas den externa resursen som en intern resurs.