Om SpaceTime beter sig konstigt så kan det bero på att det gjorts en uppdatering av tjänsten och att den del av programmet som körs i din webbläsare inte blivit uppdaterad.

Du uppdaterar webbläsaren genom att

1. ladda om sidan. Vanligtvis görs detta genom att klicka på en böjd pil som finns i eller i anslutning till webbläsarens sökfönster.

2. alternativt att starta om webbläsarprogrammet.

3. tömmer cachen i webbläsaren

Om inga av dessa åtgärder fungerar testa att logga in via en annan dator.

Om detta inte hjälper skicka in ett supportärende så löser vi problemet tillsammans med dig.