En bokning bokförs för interndebitering med så kallade kostnadsställen för ägaren av bokningen samt den bokade resursen.

Man kan även ange debet och kreditkonton för den fasta, rörliga eller totala kostnaden för bokningen.

Se separat artikel hur man anger konton för en resurs.

Utöver detta kan man genom att skapa anpassade konteringsfält inhämta kompletterande konteringsinformation, exempelvis projektkod, statistikkod m.m., som ska anges vid bokningstillfället.

Dessa fält visas bara om bokföringen är aktiverad för en resurs.

Konteringfältet skapas i organisationens adminsida som man kommer åt genom att:

1. Klicka på SpaceTime loggan längst till vänster

2.  Klicka på knappen "Redigera organisation" (synlig bara för ägaren av organisationen)

Följande inställningar kan göras för varje enskilt konteringsfält

• max/min antal tecken
  • tillåtna teckentyper
  • frivilligt/obligatoriskt
  • aktivt

Se bilden nedan.